Article AutoNet&Oil en la revista Mou-te - Autonetoil

Nuestro Blog

Article AutoNet&Oil en la revista Mou-te

Oct 22, 2015 | Olot, Prensa

ARTICLE AUTO NET&OIL EN LA REVISTA MOU-TE

(Nº114 JULIO-AGOSTO 2014)
Una àmplia experiència en el sector serveis durant molts anys va derivar en la constitució d’AUTONET 24, S.L., empresa especialitzada en la venda de tot tipus de carburant mitjançant estacions de servei  estratègicament ubicades, sota el nom comercial d’AUTO NET&OIL.
Actualment, AUTO NET&OIL té 5 estacions de servei:
Olot (c/Ignasi Buxó i Gou, 11) Granollers (c/ Lluís Companys, 52), Ripollet (c/ Balmes, 34), Mataró (c/ Pablo Iglesias, 1) i Gandia (Av. La Vital, 12). El nostre objectiu és obrir més estacions de servei. El nostre projecte és seguir creixent però mantenint sempre la qualitat, el preu i l’atenció als nostres clients, elements que ens fan ser únics en el nostre sector.
A AUTO NET&OIL oferim un alt nivell de servei invertint constantment en recursos i tecnologia que millorin el servei a les nostres instal·lacions.
Una aposta responsable i de qualitat del servei ens permet adquirir carburant a un ampli ventall d’operadores de primera línea que ens ofereixen preus molt competitius. Això ens permet oferir un preu de venda al públic molt econòmic, amb la conseqüent satisfacció i estalvi de tots els nostres clients.
Una de les coses de les quals ens sentim més orgullosos, i que ens diferencia d’altres benzineres low cost és que AUTO NET&OIL aposta per les persones, sent ells les que aporten iniciativa i esforç. Comptem amb un equip humà professional i entusiasta, sempre al servei dels nostres clients.
Totes les nostres benzineres tenen personal tots els dies de la setmana (dilluns a dissabte de 8h. a 21.30h i diumenges de 9h a 14h). El nostre personal ofereix seguretat, servei i assistència a tots els nostres clients, resolent possibles incidències i oferint un element diferenciador respecte la resta de les estacions de servei low cost.
A les nostres instal·lacions hi trobarà sortidors d’última generació totalment automatitzats i molt senzills d’utilitzar. Estan sempre vigilades per càmeres i compten amb els sistemes més segurs contra incendis.
A AUTO NET&OIL els nostres clients podran pagar en efectiu o bé mitjançant targeta bancària.
També disposem de targeta client, amb la qual els nostres clients podran rebre la facturació desglossada per matrícules, productes, estacions de servei, etc

Archivos

¿Aún con dudas? Contáctanos sin compromiso

900 102 842

info@autonetoil.com